EVENEMENTENCOMMISSIE

REIZEN, DAGTOCHTEN en ETENTJES in 2020 (Wijziging augustus 2020)

We hadden mooie plannen voor 2020, maar door het coronavirus  is hier praktisch niets van terecht kunnen komen en ook de vooruitzichten zijn nog allesbehalve rooskleurig, gezien de weer oplopende besmettingen en code oranje voor verschillende gebieden in Nederland en België. Derhalve heeft het bestuur van Seniorenbelang helaas moeten besluiten om de resterende dagtochten, reisjes en etentjes dit jaar NIET meer door te laten gaan, daar wij de gezondheid van onze leden belangrijker vinden en geen risico’s willen nemen.

Voor de geplande dagtocht en reis naar België betekent dit:

Dagtocht Biesbosch en Rotterdam op donderdag 10 september. Deze dagtocht komt i.v.m. de actuele ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus helaas te vervallen.

Zondag 4 t/m donderdag 8 oktober: 5-daagse busreis met excursies naar Houffalize in de Belgische Ardennen. Deze busreis komt i.v.m. de actuele ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus in België helaas te vervallen.

Het besluit om deze dagtocht en busreis niet door te laten gaan komt door de actuele situatie met betrekking tot het coronavirus, waar de besmettingen weer oplopen, het gebied waar onze dagtocht zou worden gehouden inmiddels code oranje heeft en ook in België het aantal besmettingen weer oploopt, het verblijf in België aan strenge regels is onderworpen en ook daar steeds meer gebieden oranje gaan kleuren.

In verband hiermede vindt het Bestuur van Seniorenbelang Uden het, gezien de huidige situatie in die gebieden en de voorlopig onzekere toekomst, niet langer verantwoord om deze dagtocht en busreis nog door te laten gaan. Dit is natuurlijk vervelend voor de mensen die reeds ergens voor hadden ingeschreven of dit nog wilden doen, maar wij hopen dat iedereen gezien dit alles er begrip voor heeft dat we met onze leden nu niet naar risicogebieden kunnen gaan.

Voor eventuele nadere toelichtingen zie ook bij: ONZE AGENDA.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd met ons contact opnemen via mail of telefoon. 

De evenementencommissie Wim Uijtdewilligen 06-44402599 Frans Peters 06-29736040