Biljartclub ‘Ons Genoegen’                    

De leden van de biljartclub kunnen iedere dag biljarten in ‘Eigen Herd’. Er zijn vijf biljarts. De leden kunnen deelnemen aan onderlinge competities libre, bandstoten en driebanden.
 

Verder wordt deelgenomen aan de Regiocompetitie Veghel met 2 teams van 8 mensen en aan de Regiocompetitie Nistelrode met 4 teams van 4 mensen. Er wordt ook deelgenomen aan nederlagentoernooien in de regio Veghel.
 

De club organiseert ieder jaar het Kampioenschap Libre 50+.
U kunt ook biljartles nemen op donderdag van 10 tot 12 uur.

Het lidmaatschap van de biljartclub kost (behoudens wijziging) € 30,- per jaar. U dient wel lid, cq. gastlid te zijn van Seniorenbelang Uden.

Op de dagen en tijden dat de biljarts niet worden gebruikt door BVOG leden, zijn deze tegen betaling, vrij ter beschikking van iedereen die wil biljarten.

 

U kunt zich opgeven bij:

Contactpersoon: Martin Verhoeven, telefoon: 06-49961706 en email: ledenadministratie@bvoguden.nl

 

 

 

 

 

Jeu de Boules

Elke maandag- en donderdagmorgen kunt u vanaf 10.00 uur jeu de boules spelen op de twee buitenbanen naast Eigen Herd. U treft dan een aantal leden van Seniorenbelang Uden. Indien u lid cq. gastlid bent van Seniorenbelang Uden kunt u zich geheel vrijblijvend aansluiten.

 

Contactpersoondhr. Ferry van Oort, tel: 0413-263715, e-mai: ferryvanoort@kpnmail.nl

 

Koersbal

Koersbal is een van oorsprong Engelse sport, die wel wat weg heeft van bowling en jeu de boules. De sport kan tot op hoge leeftijd bedreven worden en vindt plaats binnen op een viltmat. De club komt iedere donderdag bij elkaar van 10.00 tot 11.30 uur in ‘Eigen Herd’.

 

Wilt u ook kennismaken met koersbal? U dient wel lid cq. gastlid te zijn, of te worden, van Seniorenbelang Uden.

 

Contactpersoon Telefoon e-mail
mevr. R. de Klein van Rooi 0413-357412 jan.ria2507@gmail.com