Musical ANASTASIA met diner:

Deze musical is, onder voorbehoud, verplaatst naar een hopelijk nog nader te bepalen datum in het voorjaar van 2021

Voorjaarsreis naar KROATIE:

Deze reis vervalt in 2020 en zal hopelijk wel door kunnen gaan op nog nader te bepalen data in juni 2021.

Dagtocht Biesbosch en Rotterdam in september 2020:

In verband met de actuele situatie van het oplopende aantal corona besmettingen en code oranje voor de gebieden West-Brabant-Zeeland en Zuid-Holland, in welke gebieden ook onze dagtocht was gepland en de voorlopig onzekere toekomst bij dit alles, vindt het Bestuur van Seniorenbelang het nu niet verantwoord om deze dagtocht nu door te laten gaan. Het is natuurlijk vervelend voor de mensen die reeds hebben ingeschreven voor deze tocht of mogelijk nog in wilden schrijven, maar wij hopen dat u begrip kunt opbrengen voor dit besluit om, met de wetenschap van nu, niet naar risicogebieden te gaan.

5-daagse busreis naar de Ardennen in oktober 2020:

In verband met de actuele situatie van het oplopende aantal corona besmettingen en code oranje voor bepaalde gebieden in België, alsmede de administratieve rompslomp voor verblijf in België, vindt het Bestuur van Seniorenbelang het nu niet wenselijk en verantwoord om deze reis nu door te laten gaan, mede ook gezien de onzekere toekomst wat betreft het verloop van de besmettingen in België. Het is natuurlijk vervelend voor de mensen die zich daarop hadden verheugd, maar wij hopen dat iedereen begrip kan opbrengen voor dit besluit om, met de wetenschap van nu, niet naar risicogebieden te gaan.

 

Alle verdere evenementen voor 2020 (dagtochten-etentjes en reizen) zijn nu ook afgelast.

Vanaf 1 juli 2020 en 1 september 2020 zijn er onder voorwaarden weer een beperkt aantal actviteiten mogelijk bij Eigen Herd. – Zie betreffend artikel in Actueel van juni-juli 2020 en september 2020.

Expositie Quilten:

Vanaf eind augustus wordt er een 2e expositie van de activiteit Quilten gehouden in Eigen Herd – Zie Actueel augustus 2020

Kunst & Cultuur:

Vanaf 25 september worden er weer lezingen gehouden in Eigen Herd – Zie Actueel van augustus 2020 en de mededelingen op deze website bij: DIT DOEN WE – ONZE ACTIVITEITEN – Kunst & Cultuur.

DEADLINE en VERSCHIJNINGSDATUM ACTUEEL SEPTEMBER 2020

Deadline kopij inleveren: zaterdag 15 AUGUSTUS 2020 (Attentie: Gewijzigde datum)

Verschijningsdatum: maandag 24 AUGUSTUS 2020 en via deze website